Trädgård

Älskar du trädgård då ska träffa några av dessa underbara Locals. De visar upp sina fantastiska privata trädgårdar.

Träffa Pia i sin konstnärliga trädgård

Kommer ni till Hyssna känner nog de flesta om den livsglade Pia som med sina konstnärliga talanger har skapat en fantastisk trädgård. Här hittar du en underbar blandning av gjutna betong djur och tittar du riktig noga kan du kanske upptäcka Harry Boy eller Sally Lilja som är Pias husdjur. Ja, livs levande landsköldpaddor. Vill du mata Harry Boy eller pröva att gjuta en ljusstake är det inga problem. Välkomna!

Läs mer om Pia och kontakta henne här: träffa Pia

 

Sara bjuder på djurmys, fika & äppelmust i sin trädgård.

Läcköslott må vara känt och ligga nära Saras släktgård men det slår inte det personliga besöket Sara och hennes familj erbjuder i sin trädgård. Den perfekt upplevelse för dig som vill ut till landet, mysa med gårdsdjuren och är besöket på hösten då får du uppleva att musta äpplen. En härlig dag med hela familjen.

Titta på filmen som visar Saras gård och kontakta henne här: träffa Sara

 

 

Upplev trädgårdsmästaren Toruns privata oas

Ett rött torparhus med vita husknutar omringad av en fantastisk kulturmiljö och en magisk trädgård här kan du besöka Torun. När hon inte jobbar som trädgårdsmästare eller är ute och reser då finns Torun här  i full fart att skapa sin drömträdgård. Bli inte förvånad om du bland fågelsången hör lite jazztoner, Torun älskar jazz.

Vill du besöka Torun klicka här: träffa Torun

Rött torp från 1890-talet. Träffa trädgårdsmästaren i sin egen trädgård utanför Rävlanda. Med konceptet Meet the Locals

Besök Dagmars vackra kolonilott med sjöutsikt

Något som är väldigt populär när man bor i Sverige är att ha en kolonilott. Dagmar älskar sin vackra kolonilott vid sjön Öresjö i Borås strax utanför Göteborg. Hela sommaren tillbringar hon här om hon inte är och besöker sina släktingar i Tyskland. Kom och upplev ett unikt lite samhälle som kolonilotterna erbjuder. Dagmars välkomnande leende visar dig sommarlivet i kolonilotten.

Vill du träffa Dagmar klicka här: träffa Dagmar

Kolonilott i Borås. Här kan du besöka en privat kolonilott med Meet the Locals.

Guns fantastiska trädgård på 50 kvm

Det är inte många som kan stoltsera med tretton träd och arton buskar på sin lilla radhusplätt, men det kan Gun. Hennes trädgårdsintresse kom från tidig ålder då hon följde med till sin morfars kolonilott i Göteborg. Nu vill hon gärna själv ge tips och idéer hur du ska kunna skapa en stor trädgård på liten yta. Gun välkomnar dit till hennes 50 kvm.

Vill du träffa Gun klicka här: träffa Gun

 

 

 

Gun, Local i Hyssna