Trädgård

Älskar du trädgård då ska träffa några av dessa underbara Locals. De visar upp sina fantastiska privata trädgårdar.

Träffa Pia i sin konstnärliga trädgård

Kommer ni till Hyssna känner nog de flesta om den livsglade Pia som med sina konstnärliga talanger har skapat en fantastisk trädgård. Här hittar du en underbar blandning av gjutna betong djur och tittar du riktig noga kan du kanske upptäcka Harry Boy eller Sally Lilja som är Pias husdjur. Ja, livs levande landsköldpaddor. Vill du mata Harry Boy eller pröva att gjuta en ljusstake är det inga problem. Välkomna!

Läs mer om Pia och kontakta henne här: träffa Pia

Se mera vad du kan göra runt Hyssna

Pia är också med i Trädgårdsresan

 

Sara bjuder på djurmys, fika & äppelmust i sin trädgård.

Läcköslott må vara känt och ligga nära Saras släktgård men det slår inte det personliga besöket Sara och hennes familj erbjuder i sin trädgård. Den perfekt upplevelse för dig som vill ut till landet, mysa med gårdsdjuren och är besöket på hösten då får du uppleva att musta äpplen. En härlig dag med hela familjen.

Titta på filmen som visar Saras gård och kontakta henne här: träffa Sara

Läs mera vad du kan hitta på runt Saras gård: Kinnekulle

Sara är också med i Trädgårdsresan

 

 

Guns fantastiska trädgård på 50 kvm

Det är inte många som kan stoltsera med tretton träd och arton buskar på sin lilla radhusplätt, men det kan Gun. Hennes trädgårdsintresse kom från tidig ålder då hon följde med till sin morfars kolonilott i Göteborg. Nu vill hon gärna själv ge tips och idéer hur du ska kunna skapa en stor trädgård på liten yta. Gun välkomnar dit till hennes 50 kvm.

Vill du träffa Gun klicka här: träffa Gun

Se mera vad du kan göra runt Hyssna

 

 

 

Gun, Local i Hyssna

En skärgårdsträdgård på ön Lyr – D´Arcy välkomnar er

Visst kan man anlägga en fantastisk trädgård vid havet omgivet av klippor och med en vind som alltid håller sig påmind. Här välkomnar familjen
D´Arcy er. Härliga personligheter som bland annat jobbar som trädgårdsmästare och en pensionerad sjökapten. Men alla har gemensamt att de älskar trädgård och att få besök. Många sommartimmar läggs ner på att skapa denna lilla oas i en av Lyrs underbara vikar. Familjen delar gärna med sig av trädgårds tips och idéer och tar med er på en liten kustpromenad om vädret vill.

Vill du träffa Jan och hans familj klicka här: träffa Jan

Läs mer vad du kan hitta på runt Stenungsund som ligger nära Lyrön

Familjen D´Arcy är också med i Trädgårdsresan

 

Garden on the island Lyr