Äventyr på två hjul

Lättsam eller adrenalinet pumpar - det finns en tvåhjulig lokal för alla!

Se Göta kanal och Sjötorp med Alf som guide

Om du letar efter lite historia och kultur på två hjul, är Alf din man! Baserad i Sjötorp där Göta kanal möter Vänern, kan Alf ta dig med på en cykeltur längs kanalen för att kolla in båtarna och slussarna och för att ge dig lite av historien om denna storslagna civilingenjörsprestation. Alternativt kan du ta en tur genom skogen eller bege dig ut till sandstränderna på den bilfria ön Brommö.

Du kan ta med din egen cykel eller cyklar finns att hyra i Sjötorp.

För att ta reda på mer om Alf och arrangera ett möte, klicka här: träffa Alf

Solnedgång över Göta kanal, Sjötorp. Local Alf visar dig Sjötorp, Götakanal, Torsö med cykel. Med konceptet Meet the Locals.

Skogs-MTB-cykling med Patrik

För de bästa MTB-spåren och grusvägarna runt Ulricehamn, träffa Patrik. Kanske vill du slå Strava gånger eller få en försmak på delar av Västgötaloppets MTB-bana. Ren längdcykling eller tuffare spår.

Du behöver ha viss erfarenhet av MTB. Lämplig cykel, vattenflaska och hjälm krävs.

För att träffa Patrik, klicka här: träffa Patrik

Landsvägscykling med Pontus runt Mariestad

För erfarna cyklister som vill upptäcka nya rutter runt Mariestad eller för sällskap på ett träningspass kan Pontus ta dig ut i 1,5 – 2,5 timmar på en vardag för lite intensiv träning eller för ett längre lättare tempo på helgen.

Du måste ha egen utrustning.

För att se mer om Pontus och för att ta kontakt, klicka här: träffa Pontus

 

MTB runt Göteborg med Daniel

För lite MTB-nöje nära staden kan Daniel ta dig på ett spår som passar din upplevelse. Han hittar fortfarande nya stigar efter 26 år av att utforska området runt staden och kan matcha en rutt till den typ av cykling du vill göra. Han kan till och med passa in ett kulturstopp eller lite fika på vägen.

Du behöver dock ha tidigare erfarenhet av cykling på stigar och du behöver även cykel, vattenflaska och hjälm.

För att ta reda på mer om Daniel och träffas, klicka här: träffa Daniel