Vandra med en Local

Älskar du att vara ute i naturen? Låt en Local visa dig sina favoritställen!

Vandra runt vackra Sjötorp, Götakanal

Ta chansen att upptäcka turistmagneten Götakanal på ett annorlunda sätt. Tillsammans med Alf som är uppvuxen i Sjötorp får du följa med på cykel eller till fots. Du får se allt ifrån slussning till en fin vandring på Blomstervägen som går genom vackra skogar. 

Läs mer om Alf och se filmen här: träffa Alf

Vandra vid Sjötorp, Götakanal

Vandring med skogsbad och yoga

Varför inte kombinera en skogsvandring med avslappnande skogsbad och yoga. Pröva något nytt tillsammans med Elisabeth. Hon tar med dig ut i skogen och öppnar dina sinnen för en helt ny upplevelse ute i naturen. Det blir en promenad där ni gör olika andningstekniker i kombination med stegen i syfte att uppnå lugn, fördjupad närvaro och medvetenhet, samt för att hitta kraft och fylla på med ny energi.

Läs mer om skogsbad här: träffa Elisabeth

Vandring Hyssna

Vandra på ön Tjörn

Tänk att få en privat visning av semesterparadiset Tjörn. Ta chansen till denna unika upplevelse att få vandra med Susanne till salta bad, Fjällebrokvarnen eller besöka Mällby langård eller varför inte besöka vacka Valla kyrka.

Vill du besöka Tjön och träffa Susanne klicka här: träffa Susanne

 

 

 

Vandra på Tjörn

Vandra Gotaleden med sällskap

Gotaleden är en fin vandringsled från Göteborg till Alingsås. En speciell vacker del är mellan Norsesund och Västrabodarna. Här går man längst med vattnet och ser fantastiska hus och badstrand. Vill du ha sällskap på denna del av vandringen och få lite kaffe och bulla ta kontakt med vår Local Anna.

Vill du vandra Gotaleden och träffa Anna klicka här: träffa Anna

Vandring Norsesund Gotaleden

Vandra strax utanför Göteborg

Bara 30 minuter med tåget från stan möts du av skogar och Västsveriges största sjö Mjörn. Här i Norsesund bor Mikael med sin familj. Han tar dig gärna ut och visar sina smultronställen och tillåter vädret avslutas det med att grilla korv med bröd över öppen eld.

Vill du vandra utanför Göteborg och träffa Mikael klicka här: träffa Mikael

Vandra göteborg Norsesund

Vandring med spökhistoria

Är du sugen på mysterier och vill se en otroligt vacker tjärn, då tar Elisabeth dig på en vandring till Svartesjön. Här kommer hon dela med sig av gastkramade historia som följt med henne som barn

Titta på filmen som visar Svartesjön och kontakta Elisabeth här: träffa Elisabeth

 

 

Vandra i Floby

Upptäck en del av Skövdes natur

Kom med på en liten vandring med fika tillsammans med Angelica och hennes son Dominic. De tar dig på en runda utanför Skövde där ni kan njuta av porlande vatten och fågelsång och må gott tillsammans.

Läs mer om Angelica och kontakta henne här: träffa Angelica

 

Vandra i Skövde