Om Meet the Locals

Delandet är kärnan i Meet the Locals. Alltifrån individer som delar sina intressen till initiativ där man kan minska resursanvändningen genom att dela eller låna.

Vad är Meet the Locals?

Här samlar Turistrådet Västsverige organisationer, appar, facebookgrupper, webbsidor som alla har gemensamt att besökare och lokalbefolkningen kan träffas i olika former.

På Meet the Locals hittar du också individuella ”Locals” som direkt på sidan presenterar vilka de är och vad de gärna delar med sig till besökarna.

Det är just delandet som är kärnan i Meet the Locals. Alltifrån individer som delar sina intressen till initiativ där man kan minska resursanvändningen genom att dela eller låna. Som till exempel samåkningstjänster där någon erbjuder skjuts från A till B eller delar med sig av sin frukt i trädgården.

Du kan också packa lätt för det finns fantastiska kläder av svenska designers att hyra för kvällarna på stan. Eller varför inte välja att bo hemma hos någon och se hur ett privat hem kan se ut i vår del av världen.

Vad kan du förvänta dig av ditt möte med en Local?

Egentligen ingenting. Det är en träff mellan två privatpersoner där det är ni tillsammans som ger förutsättningarna till en oförglömlig träff. En träff som kan öppna upp ögonen för nya kulturer, få en ny vän, få ny kunskap, ja, ge princip allt som förutsättningarna ger.

En Local engagerar sig helt av eget intresse och har inte ingått något avtal med Turistrådet Västsverige.

Kan något gå fel?

Möten mellan människor blir såklart inte alltid som man tänkt.

Men med gemensam respekt för varandra och en öppen dialog, kan det mesta lösas även om det inte blev som man tänkt sig. Eftersom Meet the Locals är en förmedlingssida kan vi inte ta något ansvar om någon part inte blir nöjd med mötet.

Vad gör jag nu?

Börja med att klicka dig runt på Meet the Locals och se vilka spännande möten i vardagen som du vill uppleva. Du kan läsa artiklar om möten som gjorts och kanske titta på tipsen om det är första gången du exempelvis samåker.

Sedan är det bara att välja det du fastnar för.