Sociala aktiviteter med Locals från Citypolarna

  • Erbjuds på Engelska, Franska, Svenska, Tyska
  • Göteborg och runt om Västra Götaland
Nyfiken på hur vardagslivet ter sig bland oss som bor här? Häng då med på aktiviteter från Citypolarna, en aktivitetssida där medlemmarna dagligen lägger upp aktiviteter, fritt fram för andra att haka på. Det kan vara en fika, en promenad eller löptur i Slottsskogen, ett besök på Aeroseum, en hemma-hos aktivitet, eller kort sagt, allt du gör på din fritid.

Om din värd, Citypolarna

Citypolarna är ett socialt nätverk där medlemmarna lägger upp aktiviteter, fritt fram för andra att anmäla sig till. Med omkring 2000 medlemmar i Göteborg och Västra Götalandsregionen finns här alltid något att hitta på, med runt 10-15 aktiviteter i veckan. Som besökare är du alltid välkommen att joina oss. Aktiviteterna finner du i Citypolarnas kalender: https://www.citypolarna.se/

Vem är detta för?

Alla som vill upptäcka omgivningarna tillsammans med en grupp Locals. Ibland är vi 4, ibland 40, helt beroende på typ av aktivitet.

När?

Året runt, med runt 10-15 aktiviteter i veckan.

Var?

De flesta av aktiviteterna sker i och runt Göteborg, men vi har medlemmar och aktiviteter runt om i Västra Götalandsregionen. Skicka oss ett meddelande så berättar vi vad som händer dit du ska åka.

Planera din resa med Västtrafik

Pris

Oftast är aktiviteterna gratis. Det enda du betalar för är eventuella kostnader i samband med aktiviteten, såsom fika, entréavgift etc.

Talade språk

Svenska, engelska, några av oss pratar tyska, franska och andra språk.