Landsbygd och Göta Kanal-upplevelser med Berit

  • Erbjuds på Engelska, Svenska, Tyska
  • Göta Kanal-Hajstorp
Gå en runda i trädgården, plocka lite vilda smultron och njuta av blommor och fjärilar. Tar du med dig kameran har jag tips till dig för att få fina bilder på insekter och blommor. Fika med hembakat i mitt bondgårdshus, utan att snubbla på min mors vackra hemvävda mattor. Kanske vill du prova på att väva i min egen vävstol? Ta en tur till skogssjön för ett bad. Sjön är väldigt barnvänlig och vattnet blir varmt fort och kanske i samma veva plocka blåbär och svamp. Låna en eller ett par cyklar (en med barnsits) och fara längs kanalen till slussarna i Hajstorp 2 km bort. Här finns en hantverksutställning av bästa kvalité, ett trevligt café och att få se slussning under sommarsäsongen. Här finns en kanadensare och flytvästar att låna och för att paddla i kanalen.

Om din värd, lidar@telia.com

Pensionerad mellanstadielärare med många intressen, t.ex. natur och det handen kan skapa. Tycker om att umgås med människor i alla åldrar.

Vem är detta för?

Alla som gillar landsbygdsupplevelser oavsett ålder.

När?

Efter överenskommelse. Jag har möjlighet att ställa upp ofta. Övernattning kan ordnas på övervåning där finns 4 sovrum/gästrum.

Pris

100 sek per person och heldag/ ca 8 timmar + eventuella extra kostnader för biltransport (18,50 sek / mil) och mat. Men rabatter för barn. Kostnad tillkommer vid övernattning.

Talade språk

Svenska, engelska och tyska